De Weinschenker

Overzicht van wijnbewaarsystemen

De Weinschenkers hebben in de loop der jaren heel veel klanten
ontmoet, die een wijnbewaarsysteem in kelder, op zolder of in een
aparte opslagruimte hebben ingebouwd.
Wij hebben enkele systemen voor u opgezocht (te koop) en stellen
deze voor in aparte paginaís.
Wij attenderen nadrukkelijk erop, dat aangegeven prijzen en andere aangaven
een indicatie zijn en niet bindend.
Aangezien De Weinschenker alleen baat heeft bij wijnleveringen,
worden alle wijngerelateerde artikelen bij voorkeur met een
gelijktijdige wijnbestelling geleverd.
Aan wijnliefhebbers, die geen klant zijn, berekenen wij een aangemeten
toeslag voor verzekering, transport, laden en lossen!
In verband met in het verleden onbestelbare leveringen, vragen
wij vooruitbetaling van het factuurbedrag.
Aan klandizie leveren wij alle systemen (in combinatie met een
wijnbestelling) na afspraak van tijd en datum zonder extra kosten
betreffende transport en verzekering.
Alleen bij een schriftelijke bevestiging zijn prijzen en andere
toezeggingen bindend.
Zie ook: De leverings- en verkoopvoorwaarden

Volgende wijnbewaarsystemen zijn op de betreffende site te bekijken:
038  Originele eiken-barrique-vat afgewerkt, geslepen, gelakt hout, gevestigd
met stalen vatringen, gespijkerd en zwart gelakt.
hoog 95 cm en 75 cm doorsnee.
Prijs: Ä aanvragen dagprijs
Wijnrek 'WinkelShop' voor 900 flessen 037  Wijnrek 'WinkelShop' voor 900 flessen
Aantal kamers: 25; aantal flessen staande: 30; aantal flessen liggend: 35;
totaal goed voor 750 staande flessen of voor 900 liggende flessen.
Wijndrager 'Hotte' bij De Weinschenker 036  Nieuw! Wijndrager 'Hotte' weer bij De Weinschenker. Fantastische decoratie.
Origineel handwerk. Echte oude druivendrager of ook Hotte genoemd.
In goede staat om wijnkelder of wijnhandel op te fleuren.
Designer stalen wijnrek 'Tannat' uit ItaliŽ 035  Nieuw! Designer stalen wijnrek 'Tannat' uit ItaliŽ. Daar, waar nog kleinere, creatieve bedrijven de wijnmarkt doen opleven, werd een interessant, veelvoudig inzetbaar opslagsysteem ontwikkeld. De Italiaanse Designer Gerard Tortue is verantwoordelijk voor deze prachtige combinatie van de wijnrekken: 'Tannat 4', met 'Tannat 5' en 'Tannat 20'
033  Luxe wijnflessenregaal 'Jonas' voor 21 flessen. Kan op elkaar geplaatst worden of aan de wand monteren om de mooiste flessen te presenteren. De flessen rusten in een uitsparing en kunnen niet wegrollen. Het regaal is 10 cm diep, 100 cm breed en 75 cm hoog.
032  Flessenrek Carmenere. Een zeer praktisch flessenrek. Houten liggers en zwart metalen frame. Robuuste uitvoering. Voor 72 flessen maten: 81 x 81 x 23cm; voor 30 flessen maten: 52 x 52 x 23cm; voor 15 flessen maten: Wijnrekken worden geassembleerd geleverd.
Wijnwinkelrek 'Supremus' 031  Wijnwinkelrek 'Supremus' heeft een imponerende hoogde van 240 cm, is 75 cm breed en 30 cm diep. De drie met elkaar verbonden elementen zorgen voor een afwisselend beeld. De scheidingswanden in de variabele elementen kunnen naar behoefde verplaatst worden. Alle delen zijn van zeer stabiel 12 mm dik triplex-hout. Prachtige verwerking.
Wijnflessenregaal 'Franken' voor 6 flessen 030  Mini-wijnflessenregaal 'Franken'
voor 6 flessen is het kleinste wijnflessenregaal
van De Weinschenker. Aan de wand te monteren.
029  Houten Mini-Wijn-Regalen 'Pinot Blanc', 'Pinot Noir' en 'Pinot Gris' Voor kleine hoeveelheden wijnflessen. Geproduceerd van massief dennenhout en worden geleverd als bouwpakket. De 3 modulen Pinot's geven een afwisselend geheel. De maten zijn voor alle drie delen hetzelfde: breed 52 cm, hoog 52 cm en diep 25 cm.
027  Wijnrek 'Pupitre' van echte oude gerestaureerde pupitre uit de champagnestreken. In diverse formaten te leveren:
Voor 30 flessen met de maten 150 cm hoog en 37,5 cm breed.
Voor 60 flessen met de maten 150 cm hoog en 75 cm breed.
Wijnrek Chenin voor 168 flessen. Verchroomd wijnrek met 14 niveaus. 026  Verchroomd wijnrek 'Chenin' voor 168 flessen met 14 niveaus van alle types flessen 0,75 liter. Stevige en verzorgde draadstructuur - verchroomde afwerking, eenvoudige montage -Zeer stabiel en efficiŽnt in gebruik. Voor 12 0,75 liter flessen per niveau - Breed 122 cm, diep 36 cm, hoog 182 cm. - Met kunststof regelvoetjes.
025  Wijnflessenregaal 'Alsace' Parallel te plaatsen. Overal daar, waar voor een ander regaal geen ruimte is. Het regaal is 19 cm breed, maar de lengte van de fles is hiervoor bepalend! In dit regaal komen de favorieten. Of flessen, die leeg zijn, maar oh, zo onvergetelijk lekker waren. Voor 12 flessen, hoog 122, breed 19, diep 13,4
Piano Regaal. Het regaal heeft zijn naam van de bekende concertpiano's, die met een vergelijkbare dikke verflaag voorzien zijn. 023  Piano Regaal Het regaal heeft zijn naam van de bekende concertpiano's, die met een vergelijkbare dikke verflaag voorzien zijn. Het is in China volgens de traditionele methoden van wereldberoemde schilders vervaardigd. Tot 18 lagen verf met daartussen lagen van zijde, kaarsvet, meel van intvissen en kaolien (porseleinaarde), weer een laag kaarsvet.
Wijnregaal 'Pietersberg' Massief dennenhout van dennen die aan de kust van Oostduitsland groeien. 022  Wijnregaal 'Pietersberg' Massief dennenhout. Kan tot 129 flessen opnemen. Boven een praktische plank om notities te maken of ook voor het plaatsen van flessen en karaffen. De oppervlaktes zijn gepolijst en donkerbruin gelakt. Hoog 118, breed 114,5, diep 23 cm.
Wijnregaal 'Framersheim'. Bruin gelakt. 021  Wijnregaal 'Framersheim'  Bruin gelakt. Gewoon in elkaar steken, meerdere regale op elkaar en langs elkaar te plaatsen. Zeer praktisch op maat te brengen en in te bouwen. In drie maten: A = 54x76x22 cm; B = 76x76x22 cm en C = 150 x 76 x 22 cm.
Wijnopslagsysteem 'Apart 020  Wijnopslagsysteem 'Apart' Met de elementen van dit wijnopslagsysteem heeft U de mogelijkheid een wijnrek op te bouwen, zo hoog en breed als U wenst.
U kunt zoveel elementen aan elkaar en op elkaar stapelen als nodig zijn.
Stapelrek Kera. Een modulair opslagsysteem met 3 verschillende elementen. 019  Stapelrek Kera. Modulair opslagsysteem met 3 verschillende elementen. Natuurlijke bescherming tegen schimmelvorming in een vochtige ruimte.
Kera I, II en III zijn in alle mogelijke combinaties te stapelen.
Hoog 70 cm, breed 40,3 cm, diep 54 cm. Materiaal: mdf van kastanjehoutpulp.
018  Presentatiekast voor 170 wijnflessen
In overzichtelijke manier kunnen de wijnflessen in de vormgegeven
flessenhouders geplaatst worden.
De kasten kunnen uiteraard aan elkaar gekoppeld worden.
017  Harm's Wijnrek is van oud hout vervaardigd en voor 36 flessen Het heeft de buitenmaten van 61,5 cm hoog, 61,5 cm breed en 33 cm diep. Het is haast te mooi om in donkere kelders te verdwijnen. Kan apart, op en langs elkaar en is te bevestigen aan de wand
'Jacob's Kruis' Regaal met 'Jacob's Variabel' 016  'Jacob's Kruis' Regaal voor 60 flessen kan zeer goed gecombineerd worden met 'Jacob's Variabel' Beiden hebben de maten 70 cm hoog, 70 cm breed en 30,2 cm diep.
De wanden zijn 2 cm dik.
015  Wijnopslagsysteem 'Kris 360' Per kamer een wijnopslag creŽren met systeem: Wijnen sorteren op oogstjaar, oogstland, kleur en/of waarde. Zeer betrouwbaar betreffende standvastigheid en kan zonder teveel inspanningen verplaatst worden. Het wijnrek kan tot 420 flessen opnemen. Per fles berekend, is dit wijnrek het voordeligste in prijs en oppervlakte.
Stalen wijnflessenrekken. De Weinschenker heeft ze allemaal: vanaf 35 tot en met 400 flessen opslag. In bordeauxrode kleur en antiek smeedijzer 014  Stalen wijnflessenrekken zijn te kust en te koop in alle maten en prijzen.
De Weinschenker heeft ze allemaal: vanaf 3 tot en met 400 flessen opslag.
In bordeauxrode kleur en antiek smeedijzer of ander metaal.
013  Wijnflessenrek 'Kety' voor 120 flessen (1 liter of/en 0,75 liter).
Wijnflessenrek 'Eric I'voor plaats voor 60 flessen (1 liter of/en 0,75 liter).
Wijnflessenrek Eric II' voor 90 flessen (1 liter of/en 0,75 liter). Stalen flessenkasten 'Fleur' voor 400 flessen en 'Jürgen' met deuren en 'Hercules' voor 72, 128 of 153 flessen.
De geniale wijnflessen-stapelkist kan tot 15 flessen opnemen. 012  De geniale wijnflessen-stapelkist. Kan tot 15 flessen opnemen.
- liggend of staand stapelen - kan in hoog formaat of dwars formaat tot een groot regaal gestapeld worden - in hoog formaat kunnen ook de ordners (op het bureau) geplaatst worden - in een slijterij zijn de edele flessen bijzonder praktisch te plaatsen.
Wijnbewaarsysteem 'Granada I t/m XVIII verchroomde wijnflessenrekken. 011  Wijnbewaarsysteem 'Granada I t/m XVIII
Verchroomde wijnflessenrekken horen in iedere wijnkelder of berging.
Basisrekken uitbreiden met aanbouwrekken. 216 flessen op 1,20 x 0,30 meter ruimte!!
Bordeauxkisten-Telescoop-Regaal 010  Bordeauxkisten-Telescoop-Regaal. Het elegante wijnkistenregaal met telescoop-laden op rollen. En direct bent u in het bezit van een opgeruimde en indrukwekkende wijnkelder. Op stabile telescooprails kunnen wijnkisten, wijndozen en andere kartons gelagerd worden.
Houten wijnbewaarsysteem voor meer dan 600 flessen 008  Houten wijnbewaarsysteem voor 600 flessen.
12 flessen per kamer: een belangrijk systeem voor het opslaan van wijnflessen:
Per oogstland, rood, wit of rosé. Het 2de voordeligste wijnflessenregaal gerekend per fles.
'Grand Cru Kistenrek' voor 35 kisten met bordeauxflessen of 735 wijnflessen of gemengd. 007  'Grand Cru Kistenrek' voor 35 kisten met bordeauxflessen of 735 wijnflessen of gemengd. Gefabriceerd van geschaafd sparren- of vurenhout kan het regaal Bordeaux-kisten of flessen opnemen. Per vak een kist of 21 flessen schouder aan schouder in 3 lagen opslaan.
Bordeaux-Kistentoren 'Erik' Stalen toren voor 8 bordeauxkisten 006  Bordeaux Kisten Toren 'Erik'.
Met 8 uitrolbare laden. Zeer stabile constructie.
Hoog 174,7 cm, breed 40,5 cm, diep 49,8 cm. Kleur: roodbruin. Wordt compleet geleverd.
005  Stalen Bordeaux Kistenrek 'Harm' Voor 8 bordeauxkisten. Met 8 uitrolbare laden. Zeer stabile constructie. Kan 2 of 3 keer op elkaar gestapelt worden. Zeer goed inzetbaar als statafel. Maten: hoog 102 cm, reed 80 cm, diep 53 cm
Houten wijnrek 'Henri I Blanc', 'Henri II Bruin' en 'Henri III Bordeauxrood' 004  'Henri I Blanc', 'Henri II Bruin' en 'Henri III Bordeauxrood'. Houten wijnrek voor 700 flessen in diverse kleuren of kleur op wens. Het ideale wijnrek voor de veelijzende wijnliefhebber en professionals. Met aparte grote flessenkamers, ook geschikt voor o.a. bordeauxkisten en magnumīs. Dit compacte wijnrek heeft 20 flessenkamers.
Peters wijnrek 50 x 50 x30 cm 003  Wijnopslagsysteem 'Peter's Wijnrek' is een ideaal houten wijnopslagsysteem in vier variaties.
Met de elementen heeft U talloze mogelijkheden een wijnrek op te bouwen, zo hoog en breed als U wenst.
U kunt zoveel elementen aan elkaar en op elkaar stapelen als nodig zijn.
Alle variaties zijn te kombineren.
Wijnopslagsysteem Wijnbox STECO, de efficiŽnte en flexibele wijnopslag 002  Wijnopslagsysteem Wijnbox STECO.
Is het efficiŽnte en flexibele opslagsysteem voor wijn. De intelligente oplossing voor uw wijnkelder. In de kleuren rood en groen.
001  Bordolaiser Oenologenkast In de laatste twee eeuwen gebruikten de oenologen in de grote Bordelaiser Châteaux deze kast als werktafel om met château-eigenaren, inkopers en belangrijke bezoekers proeverijen uit te voeren.
De glazen zijn met een hydraulisch systeem naar boven te transporteren
wijnkoffer voor 3 flessen Zie hier voor relatiegeschenken in alle formen en maten.
M
et wijn, champagne, sekt, wijnbrand en andere dranken. Verpakkingen van
RIET, HOUT, GLAS, LEER, IJZER en VAN-ALLES-EN-NOG-WAT.
De virtuele wijnkelder van De Weinschenker   Terug naar de wijnkelder van De Weinschenker.
 
Met alle wijnen van de wereld.
 Met alle landen, die wijn aanbouwen.
 En met alle wijnaanbiedingen.
Proost   Zum Wohle   Prosit   Salute   Cherio   Sante
Wijn-Flessenpost naar De Weinschenker
ôDe Weinschenker0304